Seizoen 2021

Eindelijk licht aan het einde van de tunnel, alhoewel de tunnel lang was en nog steeds is, durven we voorzichtig te hopen op een mooie zomer.
Nu de vaccinaties in alle Europese landen op stoom beginnen te komen kunnen we deze zomer met vakantie in Europa. Vanuit Nederland heeft Italië code groen. Weliswaar nog met de nodige restricties zoals vaccinatiebewijs, negatieve PCR- of antigeen test, of bewijs dat je COVID hebt gehad. Check voor vertrek goed alle regels https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies

Maar toch……. we mogen weer!! Hoe fijn is dat!!

De Italiaanse premier Draghi heeft gezegd dat de toeristen uit Europa weer naar Italië kunnen reizen. Zijn woorden:
“De wereld wil naar Italië en Italië is klaar om de wereld weer welkom te heten”

En om met de Belgische presentator van de Giro d’Italia te spreken

Als je in Umbrië komt dan weet je dat je gaat genieten!!!

Villa Roccaccia ligt in Umbrië. Dus wat houd je tegen??
Nu nog volop mogelijkheden en keuze, zelfs in het hoogseizoen. Je reserveert veilig en zonder zorgen, want mocht er onverhoopt toch een negatief reisadvies komen dan kan er kosteloos geannuleerd worden en krijg je de aanbetaling terug.

Wij van Villa Roccaccia willen zo graag doen wat wij het liefste doen……gasten ontvangen en ervoor zorgen dat ze een onvergetelijke vakantie hebben. We staan te popelen om weer te beginnen!!

Dus zin in vakantie na een lastige en moeilijke tijd? En zeker weten dat er plaats is……

Kom dan naar Italië….. We heten je van harte welkom bij Villa Roccaccia, Benvenuti!!

Check beschikbaarheid op onze boekingskalender en reserveer direct of stuur een mail via het contactformulier op onze site of stuur een mail naar info@villaroccaccia.com.

NB. wij reageren normaliter binnen 24 uur. Is dat niet zo controleer dan uw spambox of neem contact op via telefoonnummer 06 51 169830