Seizoen 2021

Na een onzekere en onrustige tijd hadden we gehoopt nu toch op zijn minst verbeteringen te zien in de huidige situatie …… helaas niets is minder waar. Het aantal besmettingen wil nog niet echt dalen, maar gelukkig beginnen de vaccinaties op gang te komen, dus het moment waarop we weer mogen reizen komt toch echt dichterbij. Nog even volhouden dus!! We moeten ons nog met zijn allen houden aan de regels die onze overheden vragen, zodat we in ieder geval voor zomer 2021 aan een ontspannen vakantie kunnen denken. Wij van Villa Roccaccia willen zo graag doen wat wij het liefste doen……gasten ontvangen en ervoor zorgen dat ze een onvergetelijke vakantie hebben. We staan te popelen om weer te beginnen!!

Villa Roccaccia ligt in Umbrië, een regio die relatief gezien mild is getroffen door de uitbraak van corona. Ons terrein met de appartementen is ruim opgezet, dus je kunt op voldoende afstand van elkaar, genieten in de tuin en van het zwembad. Je kunt in ieder geval al wel zonder zorgen reserveren met KOSTELOOS ANNULEREN. Als er een negatief reisadvies geldt vanwege COVID-19, krijg je de reissom of de aanbetaling terug, dus geen voucher!

Dus zin in vakantie na een lastige en moeilijke tijd? En zeker weten dat er plaats is……

Kom dan naar Italië….. We heten je van harte welkom bij Villa Roccaccia, Benvenuti!!

Check beschikbaarheid op onze boekingskalender en reserveer direct of stuur een mail via het contactformulier op onze site of stuur een mail naar info@villaroccaccia.com.

NB. wij reageren normaliter binnen 24 uur. Is dat niet zo controleer dan uw spambox of neem contact op via telefoonnummer 06 51 169830