Seizoen 2022

Zomer 2021 zijn er toch veel gasten geweest die van onze Villa hebben genoten, ze kwamen uit Nederland, Italië, Ierland, IJsland en zelfs Argentinië. Dus blijven we hopen op weer een mooie zomer, met vakantie in Italië.

We mogen weer!! Hoe fijn is dat!!

Als je in Umbrië komt dan weet je dat je gaat genieten!!!

Villa Roccaccia ligt in Umbrië. Dus wat houd je tegen?? Naast een ontspannen vakantie bieden we ook verschillende arrangementen aan. Voor nu staan de Schildervakantie en het Olijfplukken in de agenda. Maar een kook-en wijnreis is in voorbereiding. Let op de website!!
Voor de arrangementen en een relaxte vakantie zijn nu nog volop mogelijkheden en keuzes, zelfs in het hoogseizoen. Maar het voorseizoen in mei en juni is ook een perfecte tijd.

Wij van Villa Roccaccia willen zo graag doen wat wij het liefste doen……gasten ontvangen en ervoor zorgen dat ze een onvergetelijke vakantie hebben. We staan te popelen om weer te beginnen!!

Dus zin in vakantie na een lastige en moeilijke tijd? En zeker weten dat er plaats is……

Kom dan naar Italië….. We heten je van harte welkom bij Villa Roccaccia, Benvenuti!!

Check beschikbaarheid op onze boekingskalender en reserveer direct of stuur een mail via het contactformulier op onze site of stuur een mail naar info@villaroccaccia.com.

NB. wij reageren normaliter binnen 24 uur. Is dat niet zo controleer dan uw spambox of neem contact op via telefoonnummer 06 51 169830