Zevendaagse schildervakantie in Umbrië

Zevendaagse schildervakantie in Umbrië, het groene hart van Italië.

Van zaterdag 11 mei t/m 18 mei 2019

U verblijft in onze fraaie Villa Roccaccia in Tuoro sul Trasimeno. Uitzicht op de schitterende omgeving van het Lago Trasimeno, met olijf-en wijngaarden en de bergen daar omheen. De appartementen zijn in 2017 geheel verbouwd, goed uitgerust, comfortabel en van alle gemakken voorzien. U logeert in La Cucina, La Cantina, Il Magazzino.

Tijdens uw verblijf op onze mooie locatie is uw docent Trudy van Meeuwen. Uitgaande van uw persoonlijke wensen begeleidt zij u in uw creatieve proces en kan zij adviseren op het gebied van materiaal, kleurgebruik en talloze beeldaspecten. Er wordt deze week geschilderd met acrylverf. Desgewenst kunnen er ook ander materialen worden gebruikt.
De lessen worden gegeven in een kleine groep, zodat er alle tijd is voor persoonlijke aandacht. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Trudy werkt als docent Beeldende Vorming in het Voortgezet Onderwijs. Haar schildersopleiding heeft zij gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten Arendonk. Ook heeft zij regelmatig exposities.