Zevendaagse schildervakantie in Umbrië

Accommodatie

U verblijft in onze fraaie Villa Roccaccia in Tuoro sul Trasimeno. Uitzicht op de schitterende omgeving van het Lago Trasimeno, met olijf-en wijngaarden en de bergen daar omheen. De appartementen zijn in 2017 geheel verbouwd, goed uitgerust, comfortabel en van alle gemakken voorzien. U logeert in La Cucina, La Cantina, of Il Magazzino.

        

Schilderen

Tijdens uw verblijf op deze mooie locatie is uw docent Trudy van Meeuwen. Haar schilders- opleiding heeft zij gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten Arendonk. Ook heeft zij regelmatig exposities. Uitgaande van uw persoonlijke wensen begeleidt Trudy u in uw creatieve proces en kan zij u adviseren op het gebied van materiaal, kleurgebruik en talloze beeldaspecten. Er wordt geschilderd met acrylverf. Desgewenst kunnen er ook andere materialen worden gebruikt. De lessen worden gegeven in een kleine groep, zodat er alle tijd is voor persoonlijke aandacht. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

       

Programma

Na aankomst en kennismaking volgt er de volgende dag een verkenning van de omgeving om alvast inspiratie op te doen voor de schilderlessen en wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Er wordt les gegeven en geschilderd om en nabij Villa Roccaccia of op één van de mooie plekjes in de omgeving.

         

Een proeverij met lokale producten en een excursie zijn ook onderdeel van het programma. En Italië zou Italië niet zijn als er niet genoten zou worden van het heerlijke eten. Iedere dag gebruiken we gezamenlijk ontbijt, lunch en diner.

Voor meer info, stuur een mail naar info@villaroccaccia.com